Petrolul-FC Vaslui 0-0. Remiza îi menţine pe podium pe elevii lui Viorel Hizo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean nu a prins o zi bună
Lucian Sânmărtean nu a prins o zi bună

Petrolul şi FC Vaslui au terminat la egalitate, scor 0-0, partida din etapa a XIX-a a Ligii 1. Deşi au dominat jocul, ploieştenii au trebuit să se mulţumească la final doar cu un punct, care îi menţin pe galben-verzi pe podiumul campionatului.

Partida cu Vaslui era văzută de oficialii Petrolului ca o mare şansă de a se apropia la un punct de ocupanta locului trei din clasmentul Ligii 1, Pandurii Târgu Jiu. Doar că oaspeţii meciului disputat la Ploieşti au venit cu gândul să nu piardă şi au reuşit să-şi atingă obiectivul. Dacă în prima repriză, prahovenii au avut o evoluţie destul de ştearsă, în partea a doua au dominat disputa, dar nu au concretizat nimic pe tabela de marcaj.

Nici măcar cele câteva greşeli din defensiva Vasluiului nu au fost speculate de jucătorii Petrolului, astfel că partida s-a încheiat cu scor alb. Graţie acestui rezultat, Vasluiul a urcat pe locul trei în clasament, fiind la egalitate de puncte cu Pandurii Târgu Jiu, dar cu golaveraj mai bun.

Petrolul: Bornescu - Guilherme, Manasse, Galamaz, Achim - Hoban, Mustivar - Grozav (Hamza '60), Cristea (Cesinha '79), Boudjemaa - Bokila (Cristescu '68). Antrenor: Cosmin Contra.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Celeban, Varela, Sălăgeanu - Jumisse - Caue, Tukura (Varga '60), Stanciu (Buhăescu '84), Sânmărtean (Cordoş '90+1) - Niculae. Antrenor: Viorel Hizo.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Miclos Nagy, Vasile Marinescu (asistenţi).

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite