Păţania unui şofer. S-a scufundat cu maşina într-o stradă făcută de mântuială de „meşterul Dorel”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost înghiţită de lucrarea executată prost de muncitori FOTO Vrermea Nouă
Maşina a fost înghiţită de lucrarea executată prost de muncitori FOTO Vrermea Nouă

Conducătorul auto a rămas mască după ce a simţit la un moment dat că se scufundă cu maşina în asfalt. Incidentul a avut loc pe strada 1 Decembrie din Bârlad. Autorităţile au stabilit că cele întâmplate au avut loc din cauza unei lucrări de canalizare realizată de mântuială în zonă.

Momente de panică pentru un şofer care circula sâmbătă, 16 iulie, pe o arteră din Bârlad. La un moment dat a simţit cum se scufundă cu maşina în carosabil.

Ulterior, a realizat ce se întâmplase. O groapă realizată de muncitorii care efectuaseră lucrări de canalizare în zonă a fost acoperită cu pământ umed, fără a se face o compactare cu un strat de pietriş, asa cum ar fi fost normal.

„Au pus pământul si nici măcar nu l-au bătătorit puţin. A rămas în urma lor o movilă de pământ umed, în care maşina a intrat şi s-a scufundat! Lucru de mântuială! Sâmbătă, 16 iulie, s-a întâmplat, în faţa policlinicii stomatologice. A fost trimis doar un echipaj de la Poliţia Locală. Care au făcut poze şi ne-au îndrumat să sunăm la Primărie şi la 112. Iar de la Primărie ni s-a comunicat să scoatem maşina din groapă pe cheltuiala noastră şi să acţionăm în instanţă firma constructoare”, a spus bârlădeanul pãgubit.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum se munceşte la varianta ocolitoare a unui oraş din România. „Erau pe şantier cinci muncitori şi trei şefi”

Profesor din Brazilia, reţinut la Huşi. Era căutat pentru agresarea sexuală a unei fete de 13 ani

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite