O femeie din Vaslui, însărcinată în şapte luni, înjunghiată de soţ UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambulanţa a fost solicitată în localitatea vasluiană Rădeni, luni, în jurul orei 17.00, să preia o femeie gravidă înjunghiată. Cel care a rănit-o este soţul ei, care după incident a încercat să se sinucidă.

Ora 18.25 Diana Murgu, femeia însărcinată, prezintă o plagă înjunghiată în zona sternului. "Când au ajuns la faţa locului, cele două persoane erau conştiente. S-a mai cerut prezenţa unui echipaj SMURD deoarece bărbatul, în urma tentativei de suicid, prezenta o răni în zona gâtului", a spus Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.

Ora 18.20 Potrivit poliţiştilor, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, bărbatul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. "În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale ale femeii se va stabili şi încadrarea juridică a faptei", a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui. Bărbatul a fost găsit şi este audiat de oamenii legii.

Ora 17.30 Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, Diana Murgu are 25 de ani şi a fost înjunghiată de soţ în timpul unei altercaţii dintre cei doi.

După ce şi-a înjunghiat soţia însărcinată în şapte luni, bărbatul a încercat să-şi ia viaţa. Rudele au intervenit, iar bărbatul a fugit de acasă.

Poliţia îl caută pe agresor şi face cercetări la faţa locului.

Vom reveni au amănunte

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite