O cisternă încărcată cu benzină s-a răsturnat în apropiere de Huşi. Circulaţia în zonă este oprită, fiind risc de explozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident

Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui intervin la un accident produs la ieşirea din municipiul Huşi, în zona Recea, existând risc de explozie din cauza scurgerilor masive de combustibil.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, la faţa locului ”se intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, un echipaj CNRN şi două ambulanţe tip B2 (EPA)”. În accidentul rutier produs la ieşirea din municipiul Huşi, într-o curbă în zona Recea, a fost implicată o autocisternă, înmatriculată în Republica Moldova, încărcată cu benzină. Şoferul autocisternei rămăsese blocat în autovehicul, a fost descarcerat, fiind transportat în stare de conştienţă la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal "Dumitru Castroian" Huşi.

Pompierii au deconectat bornele de la bateria autocisternei şi asigura măsuri pentru a preveni riscul exploziei. Circulaţia în zonă a fost oprită pe ambele sensuri de mers, ulterior fiind reluată pe un singur fir. Operaţiunea este coordonată de şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Mihai-Ciprian Mitrea, la faţa locului fiind prezent şi prefectul judeţului, Mircea Gologan şi adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

accident
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite