Accident demn de filmele horror. Un brutar a rămas fără o mână în câteva secunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu o ambulanţă FOTO Adevărul
Bărbatul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu o ambulanţă FOTO Adevărul

Un botoşănean a rămas fără o mână în urma unui accident de muncă. Bărbatul şi-a prins braţul într-un malaxor de brutărie. Pacientul a fost operat imdiat la Botoşani însă se află în stare gravă din cauza pierderii de sânge.

Benone M., un botoşănean de 53 de ani din satul Silişcani comuna Gorbăneşti lucra ca şi muncitor necalificat la o brutărie din localitatea natală. Astăzi în tmp ce se afla la muncă a suferit un accident îngrozitor. Muncea la un malaxor, de capacitate industrială. 

Ar fi făcut o mişcare greşită iar uriaşele palete ale malaxorului i-au prins şi practic amputat braţul bărbatului. Rudele şi colegii de muncă nu au mai aşteptat salvarea şi l-au dus cu maşina o bucată de drum. 

A fost preluat în cele din urmă de ambulanţă şi dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean ”Mavromati”. Medicii nu au mai putut să îi salveze braţul. Pacientul se afla în stare gravă din cauza pierderii sângelui. A fost introdus imediat în sala de operaţie. Ispectoratul Teritorial de Muncă va deschide cel mai probabil o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

FOTO VIDEO Şi-a pierdut unul dintre picioare, dar a ajuns dansatoare

Tragedie la Drajna. O femeie care s-a aruncat în faţa trenului se zbate în spital cu picioarele amputate

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite