Noul prefect de Vaslui vrea să redeschidă Spitalul Orăşenesc din Negreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul spital din Negrești nu va mai fi clinică privată
Fostul spital din Negrești nu va mai fi clinică privată

Joi, în cadrul unei întâlniri cu şefii serviciilor deconcentrate din subordinea Ministerului Sănătăţii, noul prefect al judeţului Vaslui, Radu Renga, a anunţat că una din priorităţile sale este redeschiderea Spitalului Orăşenesc din Negreşti.

Închis de fosta guvernare a PDL în aprilie 2011, la fel ca multe alte spitale din ţară, după ce Ministerul Sănătății a propus reprofilarea unității spitalicești în azil de bătrâni, tăind finanțarea serviciilor începând cu această dată, Spitalul Orăşenesc din Negreşti şi-ar putea relua activitatea.

Cel puţin asta este una din dorinţele proaspătului prefect al Vasluiului care le-a promis şefilor instituţiilor de sănătate din judeţ că va încerca să găsească o soluţie pentru redeschiderea unităţii spitaliceşti.

Marș de protest împotriva desființării spitalului din Negrești (GALERIE FOTO)

CJ Vaslui investeşte fără rost în fostul spital din Negreşti

„Vom face toate demersurile necesare pentru a putea lua legătura cu Ministerul Sănătăţii în vederea găsirii unei soluţii optime pentru toţi locuitorii oraşului Negreşti dar şi cei din comunele arondate . Împreună cu Consiliul Judeţean, vom înainta adrese ministerului de resort, astfel încât investiţia de peste patru milioane de euro în dotările acestui spital să fie de folos pentru toţi locuitori zonei", a subliniat Radu Renga, prefectul judeţului Vaslui.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite