Noi tensiuni la Pungeşti: Zeci de localnici au încercat să blocheze trecerea camioanelor care transportau componentele sondei de exploatare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia a devenit din nou explozivă la Pungeşti, unde zeci de localnici au ieşit noaptea trecută în stradă, încercând să blocheze accesul camioanelor care transportau componentele sondei ce urmează a fi amplasată în perimetrul Siliştea. Sătenii au încercat sa incendieze unul dintre camioane. Jandarmeria a suplimentat forţele de ordine în zonă.


Aproape de miezul nopţii au început să apară primele tiruri, iar localnicii din satele Armăşoaia şi Siliştea au ieşit în stradă, încercând să le blocheze. 

Pe tot parcursul nopţii zeci de localnici s-au adunat în zonă, aruncând cu pietre în maşinile care se îndreptau spre perimetrul unde compania Chevron a început lucrările pentru amenajarea sondei. 

La un moment dat, aceştia au încercat să incendieze unul dintre camioane. Jandarmeria a suplimentat forţele de ordine în zonă, în plus, au blocat din nou accesul spre terenul concesionat de Chevron.

image

Citeşte şi: Judecătorii vasluieni au decis: Liber la explorarea gazelor de şist la Pungeşti

Sătenii dintr-o comună vasluiană au blocat un transport de mare tonaj, crezând că este o sondă pentru explorarea gazelor de şist de la Pungeşti

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite