Motociclist din Vaslui, spulberat de o şoferiţă neatentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducătoarea auto nu a acordat prioritate motociclistului
Conducătoarea auto nu a acordat prioritate motociclistului

Un tânăr de 24 de ani, din Vaslui, a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism care a pătruns pe şosea, din curtea unui depozit, fără ca şoferiţa de la volan să se asigure.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara la ieşirea din municipiul Vaslui, în zona depozitului Dedeman.

O femeie în vârstă de 46 ani, din comuna Muntenii de Sus a condus un autoturism, iar la ieşirea din curtea depozitului, nu a acordat prioritate de trecere motociclului condus de un tânăr, în vârstă de 24 ani, din municipiul Vaslui.  Acesta circula în mod regulamentar pe banda a doua , din direcţia municipiul Vaslui către Muntenii de Jos, a frânat, dar nu a reuşit să evite impactul. 

În urma impactului, tânărul a fost proiectat de pe motocicletă la peste zece metri distanţă. În ciua impactului deosebit de violent a scăpat doar cu policontuzii. S-a ridicat singur de pe şosea, ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui de un conducător auto aflat în zonă.

”Poliţiştii Biroului Rutier Vaslui au efectuat cercetări la faţa locului şi au constatat faptul că neacordarea de prioritate a fost cauza producerii acestui eveniment. Pe numele conducătoarei auto s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Vaslui.

accident vaslui
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite