Moartea suspectă a unui bărbat din Popeni, găsit spânzurat într-o lizieră de salcâmi la aproape 2 km de sat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea macabră a fost făcută de fiul victimei, după ce şi-a căutat tatăl ore în şir, alarmat fiind că nu mai răspunde la telefon

Incidentul s-a petrecut pe 8 martie, decesul victimei fiind anunţat la 112 în jurul orei 23.00. Ştefan Talpă (70 de ani), din localitatea vasluiană Popeni, comuna Zorleni, a plecat de acasă în dimineaţa zilei de 8 martie. Avea o mică turmă de capre (10-15 capete) pe care obişnuia să le ducă zilnic pe imaş. După-amiaza a fost sunat de fiu, acesta fiind alarmat că tatăl său nu a venit la masă. Bătrânul i-a spus că a pierdut caprele şi le caută pe câmp.

“Din declaraţiile martorilor, poliţiştii au stabilit că fiul s-a dus în ajutorul tatăului pentru a găsi caprele. Timp de mai multe ore a căutat în zadar. În jurul orei 20.00 l-a găsit pe bărbat spânzurat într-o lizieră de salcâmi aflată la o distanţă de 1,5-2 km de sat”, a spus subcomisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ştefan Talpă nu a lăsat bilet de adio şi nici nu a ameninţat verbal că ar vrea să se sinucidă. Cadavrul a fost dus la morga Bârlad, examenul necroptic urmând a fi efectuat în cursul zilei de 11 martie pentru a se stabili cauzele decesului. Caprele nu au fost găsite până acum.

Citeşte şi:

A trimis un SMS de adio, apoi s-a spânzurat. Ce l-a împins spre gestul extrem pe un adolescent de 15 ani

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite