Minor de 9 ani din judeţul Vaslui violat de un băiat de 13 ani. Totul s-a întâmplat sub privirile unui copil de 5 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 9 ani din localitatea vasluiană Teişoru (Puşcaşi) a fost obligat de un băiat de 13 ani să întreţină relaţii sexuale, fiind ameninţat cu acte de violenţă. Atât poliţiştii cât şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au demarat o anchetă.

Incidentul s-a petrecut seara trecută, iar cea care a cerut ajutorul poliţiei a fost sora minorului, o tânără de 26 ani. Femeia a reclamat faptul că fiul ei în vârstă de 5 ani şi fratele în vârstă de 9 ani se deplasau la o ciuşmea de la marginea satului pentru a aduce apă.

La un moment dat, cei doi copii au fost acostaţi de un băiat mai mare, în vârstă de 13 ani, din aceeaşi localitate. Acesta, sub ameninţări, l-a obligat pe băiatul de 9 ani să întreţină relaţii sexuale. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale băiatului de 5 ani, care a fost ameninţat că va fi şi el agresat sexual, în cazul în care va ţipa. După comiterea faptei, minorul de 13 ani i-a lăsat pe cei doi copii să plece acasă, ameninţându-i că daca vor povesti cuiva ce s-a întâmplat îi va omorî.

Speriaţi, cei doi au mers acasă şi au povestit mamei, respectiv mătuşii cele întâmplate. Imediat femeia a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti cât şi un echipaj de la ambulanţă, băiatul de 9 ani fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu leziuni specifice agresiunii sexuale. Atât el, cât şi băieţelul de 5 ani urmeayă a fi consiliaţi psihologic, pentru a depăşi trauma suferită.

”În cauză, poliţiştii Postului de Poliţie Puşcaşi şi cei ai Secţiei Rural 1 Vaslui desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. În cauză, fiind vorba de minori, au fost sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei deAsistenţă Socială şi Protecţia Copilului”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite