Minor accidentat în faţa Primăriei Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un baieţel de şase ani din municipiul Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, în această după amiază, după ce a fost accidentat în apropierea unei treceri de pietoni situată în imediata apropiere a Primăriei Vaslui.

Potrivit poliţiştilor, minorul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, printre maşinile parcate, moment în care a fost surprins şi acorşat de un autoturism condus de o femeie de 44 ani, din localitate. "La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD care i-au acordat victimei îngrijiri, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză, s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a precizat Alina Tonică, responsabil mass media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Transportat la spital, băieţelul a fost dus direct în sala de operaţie, fiind diagnosticat cu abdomen acut. În plus, acesta prezenta şi un traumatism la nivelul capului.

Zona în care a avut loc accidentul de circulaţie este una deosebit de periculoasă, tocmai din cauza nenumăratelor maşini parcate. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care în urmă cu câţiva ani, municipalitatea a stabilit ca o porţiune din strada Mihail Kogâlniceanu să aibă sens unic de circulaţie. 

Citeşte şi: 

Anchetă tergiversată în cazul poliţistul din Bârlad, care a ucis un om pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul faptei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite