Mii de cărţi de muncă abandonate sau uitate la ITM Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi la sfârşitul anului trecut, Inspectoratul Teritorial de muncă (ITM) Vaslui mai avea în gestiune 11.628 de carnete de muncă pasive, situaţia aproape că nu s-a schimbat deloc nici în acest an.

În acest moment, peste 10000 de carnete de muncă pasive se află în evidenţele ITM Vaslui. Cărţile de muncă aflate în evidenţele ITM Vaslui sunt uitate de vasluieni la instuţie de ani de zile.

Instituţia face un apel către vasluieni să vină şi să îşi ridice documentele care le atestă vechimea în muncă. Şi societăţile comerciale sunt aşteptate să ridice carnetele de muncă active ale salariaţilor pentru a le preda acestora.

Mii de cărţi de muncă abandonate la ITM în 2011

„La sfârşitul lunii februarie, în evidenţele ITM Vaslui se aflau 10500 de carnete de muncă pasive. În urma mediatizării de la finalul anului 2011, s-au predat până în prezent aproximativ 1,700 de carnete de muncă. Reamintim angajatorilor că trebuie să vină să ridice carnetele de muncă active pentru a le preda titularilor." a declarat Adina Harabagiu, inspector şef adjunct la ITM Vaslui.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite