Membru PDL bătut de viceprimar pentru că nu a păzit afişele electorale ale USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul susţine că a fost bătut crunt de viceprimarul oraşului FOTO: rtv.net Bărbatul susţine că a fost bătut crunt de viceprimarul oraşului FOTO: rtv.net
Bărbatul susţine că a fost bătut crunt de viceprimarul oraşului FOTO: rtv.net Bărbatul susţine că a fost bătut crunt de viceprimarul oraşului FOTO: rtv.net

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea vasluiană Sărăţeni a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut de vicprimarul oraşului Murgeni, pe motiv că nu a avut grijă să păzească afişele de campanie ale USL.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul lucrează ca paznic la un depozit de materiale de construcţie cu sediul în oraşul Murgeni, pe gardul căruia erau lipite mai multe afişe electorale care aparţin Uniunii Social Liberale (USL).

Duminică, aceasta a făcut o reclamaţie la Poliţie susţinând că a fost bătut cu bestialitate chiar de viceprimarul oraşului pe motiv că edilul a găsit mai multe afişe rupte, reproşându-i acestuia că nu a avut grijă de ele.

Altercaţia a început în momentul în care paznicul, care este membru al Partidului Democrat Liberal (PDL), i-a răspuns viceprimarului că nu intră în atribuţiile sale să păzească acele afişe, fapt care l-a enervat la culme pe edil care a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele.

Victima a ajuns la spital cu o fractură nazală şi cu un dinte rupt.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Poliţiştii recomandă tuturor cetăţenilor să respecte legea şi să anunţe, la numărul unic de urgenţă 112, orice faptă prin care se încalcă legislaţia electorală", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite