Mâna largă a consilierilor locali din Bârlad, în postul Crăciunului, pentru repararea lăcaşelor de cult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un proiect iniţiat de primarul interimar Marin Bunea prevede alocarea a 25.000 de lei pentru lucrări de reparaţii.

Biserica "Sfântul Gheorghe" din Bârlad primeşte milostenia aleşilor locali în postul Crăciunului. În şedinţa de Consiliu Local (CL) din 26 noiembrie va fi supus spre aprobare alocarea unei sume identice cu cea direcţionată în cursul anului şi altor lăcaşe de cult din Bârlad. Cum majoritatea voturilor sunt din aceeaşi familie politică cu a primarului interimar Marina Bunea, respective majoritate PSD, nici nu se pune problema ca proiectul să fie respins.

Noua tranşă de bani date lăcaşelor de cult din oraş vine la puţin timp după ce tinerii oraşului au ieşit pe străzi şi au strigat "Vrem spitale, nu catedrale", proteste organizate ca semn de solidaritate pentru victimele #Colectiv.

Este a treia tranşă de bani alocată în acest an pentru repararea bisericilor. În luna mai, consilierii au aprobat alocarea a 75.000 lei fără TVA pentru trei biserici, câte 25.000 de lei pentru bisericile Sfântul Dumitru, Sfântul Andrei şi Adormirea Maicii Domnului. În şedinţa CL din augustşi-au arătat milostenia faţă de altă biserică: Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel.

Citeşte şi:

Milostenie bugetară: bani publici pentru lucrările executate de firma fostului primar de Bârlad Titi Constantinescu

FOTO „Sfântul“ nea’ Titi: primarul Bârladului, pictat în biserică

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite