Liga lui Mitică, de tot râsul! Hizo a stat O ZI la Braşov! Vine la Vaslui?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Hizo a fost prezentat acum două zile la FC Braşov, însă astăzi a plecat de sub Tâmpa, după ce a avut surpriza ca la antrenament să dea de Ionuţ Badea.

La antrenamentul de ieri-dimineaţă al echipei FC Braşov s-au prezentat doi antrenori principali: Ionuţ Badea şi Viorel Hizo. Cum s-a ajuns în această situaţie? "Dulăul" fusese ieri prezentat ca noul tehnician al echipei "stegare", însă Ioan Niculae nu a reuşit să-i rezilieze contractul lui Ionuţ Badea. "Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, Hizo a plecat şi o să vedem ce se întâmplă. Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amândoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întâmple şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă...", a spus Ioan Neculaie.

Soluţie pentru Vaslui

Viorel Hizo s-ar putea întoarce la Vaslui, unde Marius Şumudică nu mai e văzut cu ochi buni de patronul Adrian Porumboiu. "Am făcut cel mai slab meci. De 3-4 ani nu am mai jucat atât de prost. La cum am jucat, nu meritam să câştigăm. Nu avem cum să luăm titlul dacă jucăm aşa. Nici nu avem cum să ne apropiem de Europa", a afirmat Adrian Porumboiu. 

"Dacă Şumudică vrea să se ducă înapoi la Rapid, i-aş da drumul mâine. Am mai avut un rapidist, pe Zotta şi i-am dat toate cheile pe mână la club. Când a plecat, am văzut că rămăsesem cu cămara goală", a mai spus patronul galben-verzilor.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite