Lehuză de 18 ani, prădată în maternitatea Spitalului Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra a sunat luni dimineaţă la 112 să reclame că i-au dispărut banii din poşeta pe care o avea pe noptiera din salon. Lehuza a realizat că i-au dispărut banii după 12 ore de la ultima ieşire din salon

O tânără de 18 ani, din localitatea vasluiană Pogana, a realizat ieri dimineaţă (19 ianuarie) că i-a dispărut din poşetă o bancnotă de 100 lei, reprezentând două treimi din totalul banilor pe care îi avea. În geanta pe care o ţinea pe noptiera patului avea în total 150 de lei în două bancnote (una de 100 şi una de 50 lei).

“Pacienta a sunat la 112 în jurul orei 8.00 dimineaţa, dar a realizat că i-au dispărut banii în jurul orei 5.30, când s-a trezit. Partea vătămată a spus că a ieşit din salon ultima dată cu o zi înainte în jurul orei 17.00 şi a lăsat poşeta nesupravegheată”, a declarat, pentru “Adevărul”, Alina Tonica, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Polişie al Judeţului Vaslui.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale. Criminaliştii au luat amprente din salon, au audiat martori şi persoana vătămată. Până la ora actuală nu a fost identificat autorul furtului.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite