Juniorii de la Sporting Vaslui vor juca finala Campionatului Naţional, împotriva Academiei “Gheorghe Hagi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juniorii vasluieni sunt la un pas de titlul de campioni
Juniorii vasluieni sunt la un pas de titlul de campioni

Sporting Juniorul Vaslui s-a calificat în finala mare a Campionatului Naţional de juniori D la fotbal. Echipa vasluiană se va duela luni pentru titlul de campioană cu Academia “Gheorghe Hagi”.

Sporting Juniorul Vaslui este la un pas de cea mai importantă performanţă pentru fotbalul vasluian la acest nivel. Formaţia pregătită de Ionuţ Chiochiu s-a calificat în finala mare a Campionatului Naţional de juniori D, egalând performanţa CSŞ Vaslui din 1994, devenită vicecampioană naţională după ce a pierdut finala mare cu Dinamo.
La turneul semifinal de la Sibiu, vasluienii au avut un parcurs perfect. După ce au trecut cu scorul de 3-0 de LPS Banatul Timişoara, junii de la Sporting Juniorul au întrecut fără probleme şi Interstar Sibiu, pe care au învins-o cu scorul de 4-1. Fotbaliştii lui Ionuţ Chiochiu au condus ostilităţile de la un capăt la altul, primind unicul gol abia în ultimul minut al jocului, când adversarii au transformat o lovitură de la 11 metri.
“Este o performanţă notabilă şi rezultatul muncii acestor minunaţi copii. Merită din toate punctele de vedere să joace această finală. Noi am egalat performanţa de anul trecut, când ni s-a luat trofeul prin mijloace neortodoxe, de care s-a scris la vremea respectivă. Acum, ne dorim foarte mult să câştigăm finala.”, a spus Ionuţ Chiochiu.

Echipa care a obţinut marea performanţă este formată din: Aurel June, Marcel Chiorean, Florin Pletoianu, Mario Pipos, Octavian Cracea, Ionel Codreanu, Ionuţ Ailenei, Robert Rusu, Eduard Grigore, Alexandru Bădiţ, Andrei Popa, Vlad Huşanu, Eduard Diaconu, Andrian Manolachi, Francisc Cristea, Tudor Damian, Bogdan Botea, Bogdan Baciu, Gabriel Sava, Ionuţ Obleşniuc, Daniel Vlase.
 

sporting juniorul
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite