Hizo: „Am muncit două săptămâni pentru partida cu U Cluj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de pe teren propriu din cadrul celei de-a XII-a etape a Ligii I, cea cu „U" Cluj a fost pregătită mai bine ca oricare alta de până acum de antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo.

Fără să conteze pe serviciile lui Sălăgeanu, care este suspendat din cauza cumurilor de cartonaşe galbene, dar cu N'Doye şi Coman refăcuţi în urma unor accidentări, Viorel Hizo vrea să demonstreze în faţa propriilor suporteri că elevii săi au trecut de pasa neagră traversată de echipă în ultima vreme.

„Am muncit mult pentru această partidă. Practic, în pauza asta, am muncit în fiecare zi în speranţa că vom fi cât mai bine puşi l apunct din toate punctele de vedere în ziua jocului. Nu va fi un joc uşor, chiar dacă ei au probleme acum şi multă lume crede că U Cluj se va desfiinţa. Noi vom da absolut totul pe teren ca să câştigăm acest meci", a declarat Viorel Hizo.

Partida dintre FC Vaslui şi „U" Cluj va avea loc duminică seară, pe Stadionul Municipal, cu începere de la ora 19:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite