Gabi Balint a semnat cu FC Vaslui: „Nu mi-e teamă de ce mă aşteaptă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Balint a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă FOTO:adevarul
Gabi Balint a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă FOTO:adevarul

Gabi Balint este, în mod oficial, noul antrenor al echipei FC Vaslui. El a semnat un contract pe un an şi trei luni şi şi-a propus ca obiectiv ocuparea participarea în Europa League.

FC  Vaslui s-a mişat repede ăi i-a găsit înlocuitor lui Viorel Hizo. Noul principal al galben-verzilor a declarat la prima sa conferinţă de presă de la noua echipă că se simte onorat că a ajuns la Vaslui.

„Sunt onorat şi, în acelaşi timp, bucuros că am fost contactat de club. Am acceptat pe loc propunerea domnului Ciprian Damian, deoarece mi-am manifestat în nenumărate rânduri dorinţa de a antrena. Nu vreau să fiu considerat antrenorul Vasluiului, deoarece echipa nu are nevoie de un salvator. Vreau să termin acest sezon pe un loc de Europa League şi cred că acest obiectiv va fi îndeplinit, deoarece ştiu potenţialul lotului“,  a declarat noul tehnician al FC Vaslui la prima sa conferinţă de presă.

În noua sa misiune, Balint va fi ajutat de Iosif Rotariu, cel care va ocupa postul de antrenor secund, şi de Bogdan Andrian, care va fi antrenorul de portari.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite