FOTO Spectacol de excepţie al Coralei Fantasia la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de persoane au participat la spectacolul susţinut joi seară de Corala Fantasia la Ansamblul Curţile Domneşti – Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din municipiul Vasluiu. Manifestarea face parte din concertele anuale susţinute de corala coordonată de reputatul dirijor Vasile Negură .

Ajuns la a cincea ediţie, concertul anual a avut în acest acest an o tematică religioasă "Ridica-voi ochii mei la ceruri", toate melodiile interpretate făcând parte din reperoriul bisericesc ortodox şi catolic. Acesta a fost şi motivul pentru care s-a ales locaţia pentru desfăşurarea concertului la cea mai frumoasă biserică din oraş, ctitorie a lui Ştefan cel Mare. Cu o interpretare de excepţie, aşa cum i-a obişnuit pe iubitorii muzicii de cor, Fantasia a smuls ropote de aplauze. Concertul de aseară vine după ce săptămâna trecută, corala vasluiană a încântat publicul prezent la concertul extraordinar de la Bucureşti din cadrul proiectului “Copiii cântă viitorul”, eveniment organizat de Corul de Copii Radio. Corala coordonată de dirijorul Vasile Negură a concertat alături de Corul «Madrigal».

Considerat cel mai titrat cor de elevi din ţară, Fantasia a fost creată în anul 1995 de profesorul Vasile Negură. De-a lungul anilor a susţinut sute de spectacole naţionale şi internaţionale, adunând nenumărate premii.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite