FOTO O vilă din zona Delea - Vaslui, la un pas să se facă scrum din cauza unui coş de fum defect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi după amiază, pompierii vasluieni a fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu  produs la acoperişul unei locuinţe de pe strada Lacurilor din municipiul Vaslui.

 La locul incendiului, s-au deplasat două echipaje cu autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, iar la momentul sosirii acestora incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperişului, riscând generalizarea acestuia la nivelul întreagii locuinţe. Imediat, pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului concomitent cu protejarea bunurilor expuse incendiului.

”În urma evenimentului, din fericire nu au fost victime, iar datorită intevenţiei prompte a echipajelor de stingere, incendiul a fost localizat în faza de dezvoltare a acestuia, pagubele limitându-se la aproximativ 20 mp de acoperiş din tablă ondulată pe astereală din lemn şi termoizolaţia din polistiren aferentă acestuia.”, a precizat slt. Ionel Roşu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.
Cauza probabilă care a putut genera incendiul a fost coşul de fum deteriorat sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile (lemn) al centralei termice. Proprietarii erau acasă în momentul producerii incendiului,ei fiind cei care au cerut ajutorul la 112.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite