FOTO Fotbalist la 50 de ani: Daniel Moşneagu, vasluianul hotărât să joace fotbal “cât îl picioarele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Mosneagu

Daniel Moşneagu este cel mai în vârstă fotbalist activ din judeţul Vaslui. În vârstă de 50 ani, sâptâmâna trecută, a devenit campion judeţean la minifotbal cu Victoria Unistil, dar activează cu succes şi în liga a patra de fotbal, la Victoria Muntenii de Jos.

Daniel Moşneagu a devenit una din figurile reprezentative ale fotbalului vasluian. Chiar dacă nu a evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc, jucătorul este unul dintre cei mai cunoscuţi din zonă. În ciuda vârstei înaintate pentru un sportiv, nu vrea să renunţe la pasiunea sa de o viaţă, fotbalul.
“Nu am de gând să mă opresc aici. Cât mă ţin picioarele, voi fi pe teren. Fotbalul este marea mea dragoste”, a spus Daniel Moşneagu, care la vârsta de 40 de ani era titular la Victoria Muntenii de Jos, în liga a treia de fotbal. Acum, evoluează la aceeaşi echipă, însă în liga a patra: “Mi-aş dori să mai pot intra pe teren la un meci de liga a treia. Nu mai e ce se juca odată. Cred că pot face faţă cu succes într-un meci la un asemenea nivel competiţional”, spune veteranul terenul de fotbal.
Daniel Moşneagu se mulţumeşte, deocamdată, cu titlul de campioană judeţeană la minifotbal, trofeu câştigat cu Victoria Unistil.
“A fost un sezon extraordinar de greu, s-a jucat până în ultima etapă. Poate cu atât fericirea este mai mare, cu cât am câştigat în ultimul meci. Suntem foarte bucuroşi. Este extraordinar pentru noi”, a completat jucătorul.
El şi-ar dori ca tinerii să se îndrepte în număr cât mai mare către sport, fiindcă a constatat, cu amărăciune, că tot mai puţini copii sunt preocupaţi de mişcare.
“Vreau să fiu un exemplu pentru cei tineri. Vreau să-i atragem către mişcare. Acest lucru este extraordinar pentru noi. E ca şi cum ai câştiga titlul de campioană”, a concluyionat Daniel Moşneagu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite