FOTO Contrabandă cu piese auto la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa

0
0
contrabanda piese auto

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţie de Frontieră Huşi au descoperit, într-o autoutilitară condusă de basarabean 191 de piese auto, în valoare de 22.100 lei, pentru care şoferul nu poseda documente de provenienţă. Acesta a recunoscut că urma să le valorifice pe teritoriul Republicii Moldova.

Aseară, în jurul orei 21.30, o patrulă a poliţiei de frontieră  din cadrul Sectorului Poliţie de Frontieră Huşi/I.T.P.F. Iaşi, care executa o misiune specifică de supraveghere şi control în zona de competenţă, a oprit pe comunicaţia  D.N.28, pe direcţia localităţii de frontieră Ghermăneşti, o autoutilitară marca Ford Transit, culoare alba, cu numere de înmatriculare britanice, condusă de un tânăr în vârstă de 34 de ani din Republica Moldova.

La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră asupra autoutilitarei au fost descoperite 191 piese auto, provenind de la mai multe mărci auto, pentru care  şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă şi care urmau a fi valorificate pe teritoriul Republicii Moldova. Persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei, iar bunurile, în valoare de 22.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.       

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri