FOTO Boala a îndemnat-o la un gest extrem: s-a aruncat pe geam de la etajul III

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna nu a mai suportat durerile FOTO Sabina Ghiorghe
Bătrâna nu a mai suportat durerile FOTO Sabina Ghiorghe

O pensionară cunoscută cu multiple afecţiuni cronice s-a aruncat pe geamul unui apartament situat pe strada Vasile Lupu din Bârlad.

Maria C., de 81 de ani, are domiciliul în localitatea gălăţeană Priponeşti şi locuia de mai multă vreme la fiica ei, în Bârlad. Bătrâneţea şi bolile care o chinuiau de ani de zile au ajuns pentru ea o povară şi de mai multe ori i-ar fi spus fiicei că nu mai suportă viaţa. Astăzi a luat decizia extremă: s-a aruncat pe geam de la etajul III.

„Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 10.26. Echipajul medical de pe ambulanţă nu a mai putut să facă altceva decât să constate decesul. Cadavrul a fost depus la morga din cadrul spitalului bârlădean pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele morţii”, a declarat, pentru „Adevărul”, subcomisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Un bărbat care locuieşte în cartier a spus că o cunoştea pe bătrână din vedere. Rar ieşea din apartament, dar mai tot timpul stătea aşezată pe un scăunel în dreptul geamului de la care s-a aruncat.

O sinucidere similară a avut loc în Bârlad cu o săptămână în urmă. Un pacient de 38 de ani, interlnat la Spitalului Municipal de Urgenţă s-a aruncat de la geamul grupului sanitar al secţiei Medicină internă, tot din cauza bolii şi a durerilor insuportabile.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite