FOTO Accident grav pe DE 581, în apropiere de Huşi: aproape 30 de tone de motorină s-au scurs pe şosea. Şoferul a murit încarcerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La locul accidentului intervin mai multe echipaje
La locul accidentului intervin mai multe echipaje

Un grav accident de circulaţie s-a produs în noaptea de luni spre marţi, pe Drumul European 581, pe raza comunei vasluiene Creţeşti, în apropiere de Crasna.

UPDATE: Conducătorul auto, un bărbat de 37 de ani din Republica Moldova, a fost scos din fiarele contorsionate după o intervenţie de peste 90 de minute a echipajelor de descarcerare.

Pe tot parcursul nopţii, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în zonă. Intreaga cantitate de motorină s-a scurs pe şosea şi câmpul din apropiere, existând pericolul unei explozii. 

Conducătorul auto se îndrepta spre Republica Moldova. Colegii acestuia au precizat că bărbatul efectuase timpii de odihnă în Vama Ploieşti.

Ştire iniţială: O autocisternă încărcată cu 30 de tone de motorină s-a răsturnat în afara părţii carosabile, conducătorul auto rămânând încarcerat. La locul accidentul au fost alocate ambulanţe, echipaje de poliţie rutiere şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui. 

Din păcate, conducătorul auto nu a mai putut fi salvat, cadrele medicale constatând decesul acestuia. Echipajele ISU intervin la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a limita riscul producerii unei explozii sau incendiu. 

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Una dintre ipoteze este că şoferul a adormit la volan.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite