Fostul arbitru, Ioan Danciu, împlineşte astăzi 60 de ani. „Vreau titlul cu Vaslui şi o vacă de rasă de la Porumboiu!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Danciu, fostul arbitru naţional şi actualul vicepreşedinte al lui FC Vaslui, împlineşte joi, 5 ianuarie, 60 de ani. Omul care conduce din umbră gruparea patronată de Adrian Porumboiu şi-a petrecut Crăciunul şi Revelionul în Ţara Haţegului, judeţul Hunedoara, alături de câteva sute de săteni.

„Vasluiul joacă cel mai frumos fotbal având în tripleta Sânmărtean, Adailton şi Wesley punctul forte al echipei. Dacă nu vom mai fi tocaţi mărunt de arbitri, deşi suntem la 10 puncte distanţă de Dinamo, putem câştiga campionatul, cu încă trei achiziţii. Eu nu am făcut până acum nicio referire la arbitri, dar îi sugerez lui Ion Crăciunescu ca la jocurile decisive să apeleze la prietenul lui Şandor Pulh, din Ungaria pentru a face schimb de arbitri cu ţara vecină şi prietenă, care oricum sunt mai bine cotaţi decât noi. La Vaslui mă simt foarte bine, iar de Adrian Porumboiu pot să spun că rar am întâlnit un om cu sufletul lui.

Nu este duşmănos, îi trece supărarea repede şi la cât a investit în fotbal de ce să nu câştige şi el pentru că o merită. Urziceniul şi Galaţiul nu au fost cu nimic mai presus decât noi. Îmi doresc să iau campionatul, iar de la prietenul meu ca recompensă aş dori să îmi facă o vacă cadou de la fermele sale pentru a o duce la mine în Ţara Haţegului, unde nu există decât rasa Pinzgău de Transilvania. De ziua mea îmi doresc ca toţi oamenii din fotbal să fie sănătoşi să fie toleranţi şi să nu mai fie lacomi", a declarat Ioan Danciu.

image

De la dreapta la stânga: Ioan Danciu, Ion Crăciunescu şi celebrul arbitru maghiar, Sandor Pulh, la o petrecere a fluieraşilor

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite