Fiul primarului din Costeşti, implicat într-un grav accident rutier, după ce s-a urcat băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Cîrjonţu FOTO Facebook
Silviu Cîrjonţu FOTO Facebook

Silviu Cîrjonţu (19 ani), fiul primarului comunei vasluiene Costeşti, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie produs miercuri la primele ore ale dimineţii pe un drum din comună.

Tânărul de 19 ani se afla singur în autoturism. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, într-o curbă la dreaptă, pe fondul vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, iar în urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, conducătorul auto a fost grav rănit suferind un traumatism cranio cerebral şi politraumatisme. 

Poliţiştii rutieri l-au testat alcoolscopic, iar rezultatul au indicat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. "În urma testării cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru îngrijiri medicale, urmând a-i fi recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Pe numele tânărului, poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite