Finlandezii angajează personal pentru curăţenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finlanda angajează vasluieni FOTO Adevărul
Finlanda angajează vasluieni FOTO Adevărul

Locurile de muncă sunt oferite prin intermediul reţelei Eures din cadrul AJOFM Vaslui. Salariile oferite sunt motivante.

Şomerii vasluieni care dorsc să muncească în străinătate pot opta pentru cele 10 posturi pentru personal curăţenie în Finlanda. Locurile de muncă sunt puse la dispoziţie de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui, prin reţeaua Eures.
„Potrivit descrierii locului de muncă oferită de angajatori, posturile presupun activităţi de curăţenie generală, inclusiv lucrul după inundaţii, incendii, lucrări de reparaţii şi renovare în diferite locaţii. Funcţie de cerinţele clientului, se vor exercita atribuţii periodic (zilnic/săptămânal) ori la orice oră din zi şi noapte. Se lucrează în echipă cu altă persoană” a declarat Laura Toporăscu, responsabil mass-media în cadrul AJOFM Vaslui.
Salariile variază între 1.200-1.300 euro net/lună. Finlandezii impun următoarele condiţii: experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B şi bune cunoştinţe de limba engleză. CV-urile Europass se completează în limba engleză şi se trimit la adresa de e-mail: info@vmp-group.ro până la data de 27.03.2014.
Relaţii suplimentare se pot obţine de la consilierul Eures din cadrul AJOFM Vaslui la numărul de telefon: 0372 764488.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite