Fetiţă de 5 luni transportată de urgenţă la spital, după ce a fost strivită din cauza unei bătăi dintre tată şi unchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa este transportată de urgenţă cu elicopterul către Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi FOTO Adevărul
Fetiţa este transportată de urgenţă cu elicopterul către Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi FOTO Adevărul

O fetiţă de 5 luni din localitatea Ţuţcani, comuna Măluşteni,  a ajuns la spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad, sâmbătă după-amiază, după ce ar fi fost strivită chiar de tatăl ei. Din primele informaţii, fetiţa ar fi fost accidentată grav în urmaaltercaţii dintre tatăl ei şi fratele acestuia. Fetiţa va ajunge în curând la spitalul Sfânta Maria din Iaşi, unde este transportată cu elicopterul.

Din primele informaţii oferite de poliţişti, tatăl micuţei, în vârstă de 43 de ani, i-ar fi reproşat fratelui acestuia, cu doi ani mai mic, că ascultă muzică prea tare. De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. Fratele cel mic i-a dat un pumn, iar tatăl fetiţei a căzut peste ea, copilul aflându-se în acest moment în stare gravă.

Când şi-a dat seama că fetiţa este în stare gravă, cei doi au sunat la 112 cerând ajutorul medicilor. „Noi am reuşit să o stabilizăm şi să o transportăm la spital. Ca şi diagnostic, fetiţa a suferit un trumatism cranio-toracal prin strivire“, a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Deşi a fost dusă iniţial la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad, medicii au hotărât ca micuţa să fie transportată rapid la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi pentru îngrijiri, ea fiind preluată de un elicopter SMURD.

Şi Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. „În funcţie de numărul de îngrijiri medicale ale micuţei, va fi stabilită şi încadrarea juridică a faptei“, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite