FC Vaslui-FC Botoşani, astăzi, ora 18:30. Liviu Ciobotariu: „Cupa României este un obiectiv pentru noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui nu mai vrea cu orice preţ să se califice sferturile de finală ale Cupei României, iar antrenorul Liviu Ciobotariu a anuţat că va trata partida cu FC botoşani cu maximă seriozitate, mai ales că adversarii de astăzi au fost cei care i-au eliminat pe galben-verzi, anul trecut, din şaisprezecimile competiţiei.

Ciobi şi-a atenţionat elevii despre importanţa acestui meci, mai ales că unul din obiectivele pe care şi le-a propus atunci când a preluat conducerea băncii tehnice a Vasluiului este câştigarea Cupei României. 

„Ştim că Botoşani, în ultimul timp, ne-a cam pus probleme. Anul trecut, ne-a eliminat chiar din cupă. Ne-am pregătim foarte bine şi tratăm jocul cu maximă seriozitate pentru că şi în campionat am avut probleme. Trebuie să câştigăm acest joc. Cupa este un obiectiv pentru noi. Este drumul cel mai scurt pentru a câştiga un trofeu şi a ne califica pentru Europa“, a declarat tehnicianul.

Anul trecut, FC Vaslui a fost eliminată ruşinos din Cupa României, în faţa propriilor suporteri, de formaţia FC Botoşani, care evolua în Liga a II-a la acea vreme, iar antrenorul interimar de atunci, Edi Iordănescu, a anunţat că pleacă şi el de pe banca tehnică a echipei. 

Pentru partida de astăzi, conducerea clubului a decis să pună preţuri modice la bilete. Astfel, un bilet la peluză costă un leu, la tribunele I şi II biletul costă 5 lei, iar pentru cei care vor să vadă meciul de la tribuna 0 vor trebui să scoată din buzunare 10 lei pentru un tichet. 

Citeşte şi:

FC Vaslui, eliminată din Cupa României de FC Botoşani. Iordănescu a anunţat că renunţă

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite