EXCLUSIV Porumboiu: "Sabău mi-a cerut primă pentru titlu şi în cazul în care n-ar mai fi fost la echipă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu l-a numit pe portughezul Augusto Inacio (56 de ani) în funcţia de antrenor al Vasluiului, însă şi-a continuat războiul cu fostul său tehnician, Viorel Hizo, dar şi cu cel căruia i-a propus să preia echipa, Ioan Ovidiu Sabău.

„Cu Hizo am terminat-o, gata, va veni la club să discute cu oamenii mei termenii despărţirii. El a făcut acea aşa-zisă grevă. A fost ideea lui. În plus, n-am cum să accept să mă înjure. Dar aşa se întâmplă: când oamenilor le merge prea bine, atunci mă înjură. Să fie sănătos.

Iar de Sabău ce să discut?! Clauzele pe care le-a cerut au fost de-a dreptul incredibile. Păi, numai faptul că a cerut un Mercedes S600 model 2011 şi îmi vine să mă crucesc. Asta ca să nu mai zic că a vrut să semnăm un contract pe doi ani, iar în cazul în care e dat afară mai devreme, să primească şi el primă dacă Vasluiul ia titlul în perioada asta. Şi lumea înjură patronii...

Cu Inacio sunt sigur că nu o să mai iau ţeapă. Bine, nici nu mă entuziasmez aşa de mult pentru că de fiecare dată când am făcut-o, am luat-o în bot. Aştept să văd ce ştie. Recomandările lui sunt bune. E foarte bine pregătit, ştie că avem un lot valoros. Ne-a urmărit la meciul cu Sporting. A contat faptul că aveam nevoie de o personalitate în vestiar. Am strâns multe date despre el, e un antrenor care ştie carte şi ştie meserie. El va stăpâni vestiarul. Nu mă tem că va fi un nou Lopez Caro, portughezul e băiat de bun simţ. N-a cerut nicio clauză specială în cazul unei despărţiri. Singura condiţie e o opţiune de prelungire pe încă un an şi jumătate în cazul în care va confirma", a spus Porumboiu în exclusivitate pentru adevarul.ro.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite