Doi oameni au murit după ce au fost loviţi de fulger în Vaslui. Judeţul se află sub cod galben de furtuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Cel puţin doi oameni au fost loviţi de fulger în judeţul Vaslui. Niciuna dintre victime nu a mai putut fi salvată de medici.

Update 18.00: Aproximativ 1.600 de consumatori au rămas fără energie electrică, miercuri, în urma furtunii puternice înregistrate în partea estică a judeţului Vaslui, la limita cu judeţul Bacău.

”Sunt 14 puncte de transformare şi două linii parţial nealimentate, în total fiind peste 1.600 de consumatori afectaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa.

Update 17.00: Ambele victime şi-au pierdut viaţa. Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, cele două victime au fost declarate decedate de medicii care au intervenit la solicitări.

Doi oameni din judeţul Vaslui au fost prinşi de vremea rea în câmp şi au fost fulgeraţi. În judeţul Vaslui se află în vigoare un cod galben de vreme rea.

Potrivit profesorului Diana Cimpoeşu, coordonatoarea SMURD pentru regiunea de Nord-Est, elicopterul SMURD de la Iaşi nu se poate ridica de la sol să intervină în ajutorul victimelor din cauza condiţiilor meteo.

Victimele sunt un bărbat de 64 de ani din Puşcaşi, care lucra la vie, şi un bărbat de 49 de ani din Puieşti, care se afla cu animalele în câmp. 

Din primele informaţii, se pare că ciobanul şi-ar fi pierdut viaţa. Pentru salvarea sa a intervenit un echipaj SAJ Vaslui cu medic care nu l-a mai putut salva. Pentru bărbatul din Puieşti  a intervenit la locul solicitării un echipaj SMURD de terapie intensivă. 

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite