DEZVĂLUIRI Porumboiu acuză în GSP: "Există o anchetă despre banii mutaţi dinspre Paszkany spre Crăciunescu în Cayman"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe blogul său, dar şi în "Gazeta Sporturilor" de astăzi, Cătălin Tolontan prezintă un interviu cu Adrian Porumboiu în care omul de afaceri vasluian povesteşte de unde a aflat că Ion Crăciunescu are conturi în Cayman. De asemenea, sunt prezentate şi reacţiile actualului şef al arbitrilor, precum şi ale lui Arpad Paszkany, finanţatorul lui CFR Cluj.

Porumboiu, care a mai ameninţat în trecut că va face dezvăluiri despre afacerile necurate din fotbalul românesc îi declară redactorului-şef de la GSP: "Vreţi să vă spun eu cum pozează Ion Crăciunescu şi, de fapt, cît de mult îi plac banii, dar fără să-i muncească? (Inutil de adăugat că cel care întreabă e Adrian Porumboiu. În dreptul jurnalistului sînt mai ales tăceri). Vă spun! Eram în tribună cu George Copos şi cu un tip care am aflat că lucrează la lupta împotriva spălării banilor. Şi Copos mi-a zis că tipul i-a mărturisit că există o anchetă privitoare la bani mutaţi dinspre Paszkany spre Crăciunescu în nişte conturi din Insulele Cayman".

Reacţia principalul acuzat pare fermă: "Să mergem la detectorul de minciuni!". Iar concluzia sa una singură: "Vorbeşte paranoia lui Porumboiu".  Paszkany, în schimb, susţine că nu s-a întâlnit niciodată cu Crăciunescu: "Nu comentez afirmaţiile unor bolnavi".

Interviurile realizate de Cătălin Tolontan le puteţi citi AICI.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite