Deputatul „Aldo Moro” şi ameninţările către cetăţeanul revoltat: „Pentru binele mata, du-te mai încolo să nu iasă altceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Solomon în campanie electorală 2016 FOTO Facebook PSD Bârlad
Adrian Solomon în campanie electorală 2016 FOTO Facebook PSD Bârlad

Deputatul PSD Adrian Solomon, care în 2012 l-a ameninţat cu moartea pe premierul MRU, a ajuns să ameninţe un simplu cetăţean care a strigat "Sus PNL".

În mijlocul campaniei electorale, însoţit de senatoarea PSD Gabriela Creţu şi de mai mulţi susţinători, Adrian Solomon, candidat la fotoliul de primar al Bârladului, a uitat de maniere în faţa alegătorilor care i-au spus în faţă că nu îl vor vota.

Iritat că o voce din mulţime a strigat „Sus PNL-ul!” şi i-a reproşat că a fost împotriva măririi alocaţiilor copiilor, deputatul PSD a luat microfonul din mâna senatoarei Creţu şi l-a ameninţat direct pe cetăţean.

„Dumneavoastră ştiţi care e problema, domnule? Voi sunteţi contra PSD-ului, noi suntem contra PNL-ului. Problema este că noi suntem mai mulţi şi dumneata eşti singur. Şi pentru binele mata, eu te rog să te duci mai încolo oleacă, ca să nu se enerveze vreunul din colegii noştri şi să iasă altceva. Rugămintea mea pentru toţi ceilalţi trecuţi prin vie, să staţi frumos şi când aveţi de vorbit să cereţi voie. Deocamdată vorbea o doamnă (n.r. Gabriela Creţu, cea care îi făcea prezentarea), iar dumneata nu apari ca un om civilizat în condiţiile în care ai întrerupt-o şi ai început să ragi ca ăla care trebuie să ragă aicea”, a spus Solomon.

Adrian Solomon şi-a ieşit din fire în campanie electorală VIDEO vrn.ro

Adrian Solomon este cunoscut drept „Deputatul Aldo Moro”, după ce în 2012, într-o conferinţă de presă, l-a ameninţat pe premierul de la acea vreme Mihai Răzvan Ungureanu că v-a avea soarta lui Aldo Moro, dacă va înndrăzni să calce prin Bârlad. Politicianul din Italia a fost ucis de gruparea teroristă „Brigăzile Roşii în 1978 după 55 de zile de tortură.

Citeşte şi:

Un deputat PSD l-a avertizat pe Ungureanu: Vei avea soarta lui Aldo Moro!

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri