Cristian Boureanu va candida în Colegiul Huşi pentru un loc în Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Boureanu
Cristian Boureanu

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) şi, în prezent, deputat într-un colegiu din Argeş, Cristian Boureanu şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din luna decembrie în Colegiul Huşi pentru Camera Deputaţilor.

Prezent, ieri, în oraşul dintre vii, Cristian Boureanu îl va avea şef de campanie chiar pe primarul Huşului, Ioan Ciupilan.

„Sunt mândru că voi candida la Huşi. A fost o decizie extrem de grea pe care nu am luat-o singur. Am discutat atât cu colegii, cât şi cu preşedintele Vasile Blaga, dar, în final, decizia mi-a aparţinut. La Huşi, PDL are o echipă tânără, puternică, un primar cu experienţă, care a făcut ceva pentru acest oraş. Pentru mine poate fi o provocare un judeţ în care sunt foarte multe de făcut, un judeţ atipic, cu populaţie preponderent rurală, o zonă cu specific aparte, dar o zonă de graniţă, care va cunoaşte o dezvoltare în următorii 10 ani", a declarat Boureanu.

Cel care l-a convins pe vicepreşedintele PDL să candideze pe un colegiu din judeţul Vaslui a fost chiar preşedintele Organizaţiei Judeţene a acestei grupări politice, deputatul Dan Marian.

„Pe Cristi îl cunosc de ani buni, am crescut amândoi în politică pe când de la organizaţiile de tineret în care am activat. Este un luptător, un politician alături de care e o plăcere să lucrezi. Ideea de a-l convinge pe Cristian Boureanu să se alăture echipei noastre, îmi aparţine. Am discutat în prealabil cu primarul Ioan Ciupilan şi pot spune că îndeplineşte criteriile exigente pe care le avem în partid", a precizat şi preşedintele PDL Vaslui, Dan Marian.

Intră pe 
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite