Corona Braşov-FC Vaslui 2-1. Ciobotariu: „Este trist acest eşec“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a continuat seria meciurilor dezastruoase şi nu a reuşit să se impună, aseară, pe terenul celor de la Corona Braşov, care au obţint prima victorie din acest sezon şi au „împins“ formaţia vasluiană pe ultimul loc al clasamentului.

Fără cei trei jucători eliminaţi în meciul cu Steaua, vasluienii, conduşi în premieră de Liviu Ciobotariu, au început foarte prost partida cu Corona Braşov. Gazdele au dat două goluri cu două şuturi superbe, din marginea careului, prin Buş (17) şi Brata (23).

Scorul primei reprize a fost 2-1, după ce Antal a marcat din lovitură de pedeapsă în minutul 45.

Jucătorul gazdelor, Dâlbea, a fost eliminat în minutul 70, iar vasluienii au forţat în finalul de meci, căutând egalarea. N-au obţinut-o, iar Liviu Ciobotariu a debutat cu stângul pe banca formaţiei galben-verde.

Liviu Ciobotariu: „Nu mă aşteptam la acest rezultat, meciul a început de la 2-0 pentru Corona. Au avut două şuturi pe poartă ce au echivalat cu două goluri. Este trist acest eşec. Rezultatul nu are nicio legătură cu depunctarea, noi trebuia să jucăm fotbal, să câştigăm acest meci, Este o ruşine când pierzi în orice meci, nu ne permitem acest lucru“.

Citeşte şi:

Ciobotariu, prezentat oficial la FC Vaslui: „Obiectivul meu imediat este acela de a ridica moralul echipei“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite