Cinci ani de detenţie pentru tânărul din Huşi care a ajutat două surori să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două surori au plecat în Italia după încerepea procesului
Cele două surori au plecat în Italia după încerepea procesului

Un tânăr de 20 ani, din Huşi, a fost condamnat luni, 25 ianuarie, la cinci ani de închisoare, fiind găsit vinovat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Având în vedere că era minor la data comiterii faptelor, Judecătoria Huşi a dispus ca Robert Croitoru să ispăşească pedeapsa într-un centru de deţinere, specializat în reeducarea minorilor. În prezent, tânărul se află încarcerat în centrul de reeducare a minorilor de la Târgu Ocna, fiind condamnat într-un alt dosar de furt, iar Judecătoria Băcău urma să se pronunţe asupra eliberării sale pe 18 februarie.

În prezenta cauză, Robert Croitoru (19 ani) a fost acuzat că a ajutat două surori din Huşi, una dintre ele minore, să practice prostituţia.

Potrivit poliţiştilor, Croitoru nu doar că şi-a pus locuinţa la dispoziţia celor două tinere, dar se ocupa şi de găsirea clienţilor, ulterior împărţind banii în mod egal.
Cele două surorori, de 19, respectiv 16 ani au practicat prostituţia sub tutela lui Robert Croitoru în perioada 2012 – 2013. Ofiţerii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Huşi s-au sesizat din oficiu în acest caz, la finalul cercetărilor înaintând dosarul la Parchet cu propunerea de trimitere în judecata.
Faţă de cele două tinere, care au declarat că s-au prostituat de bună voie, nu a fost luată nicio măsură, prostituţia fiind dezincriminată. 

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite