Cele mai multe angajări de la Spitalul Bârlad din ultimii cinci ani: 22 posturi scoase la concurs pe perioadă nedeterminată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad FOTO Arhivă
Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad FOTO Arhivă

Posturile vacantate sunt pe perioadă nedeterminată şi variază de la asistent medical, la îngrijitor, infirmier, referent, telefonist sau zugrav

Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad a vacantat cel mai mare număr de locuri de muncă dinultimii cinci ani. Dosarele de înscriere se pot depune până pe 20 aprilie, concursul de ocupare urmând să aibă loc în zile diferite, funcţie de locul de muncă şi calificarea cerută cu începere din 27 aprilie. Relaţii suplimentare se găsesc pe site-ul www.spital-barlad.ro ori la numărul de telefon 0235/416440 (interior 126)

Lista posturilor scoase la concurs:

Şapte posturi asistent medical cu studii postliceale sanitare: câte două posturi pentru secţiile Boli infecţioase şi Compartimentul Primiri Urgenţe (CPU) şi câte un post la secţiile: ATI, Cardiologie şi Bloc Operator.

Un post asistent laborator principal cu studii postliceale sanitare şi cinci ani vechime în specialitate şi exemen de grad principal.

Un post registrator medical cu diplomă de bacalaureat pentru Ambulatoriul integrat (va efectua servicii de secretariat şi se cer cunoştinţe operare PC)

Şapte posturi de infirmier cu şcoală generală pentru secţiile: Psihiatrie, Pneumologie I, Pneumologie II, Obstetrică-ginecologie, Neurologie, Chirurgie şi CPU.

Un post de brancardier la CPU şi două posturi de îngrijitoare pentru secţiile Boli infecţioase şi Pneumoftiziologie Puieşti.

Un post muncitor necalificat (supraveghetor bolnavi psihic periculosi) cu şcoală generală, pe perioada nedeterminata, la secţia Psihiatrie.

Pentru Administrativ au fost scoase două posturi, unul de zugrav şi unul de electrician cu diplome de calificare în meserie.

Un post de telefonist pe perioadă nedeterminată şi diplomă de calificare.

Un post referent de specialitate I (inginer) pe perioadă nedeterminată la Compartimentul Securitatea muncii, PSI, Protecţie Civilă şi situaţii de urgenţă.
 

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite