Caz terifiant în Huşi: o femeie a dormit zile în şir cu soţul mort în casă. Poliţiştii au găsit-o cu uşile baricadate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
husi

O femeie de 66 de ani a stat timp de mai multe zile cu cadavrul soţului în casă, fără ca nimeni să ştie. Forţele de ordine au fost nevoite să spargă uşa de la intrare, soţia defunctului refuzând să le permită accesul în casă.

Descoperirea macabră a fost făcută astăzi, 3 iulie, după ce o rudă a celor doi soţi, îngrijorată că nu reuşeşte să ia legătura cu ei de mai multe zile, a rugat un vecin să verifice ce se întâmplă. Cum poarta era încuiată şi nimeni nu i-a răspuns la apeluri, vecinul a sunat la 112. În zonă au fost dirijate echipaje de la Ambulanţă, Poliţie şi Pompieri.  

În momentul în care au ajuns la faţa locului şi analizau curtea, membrii echipajului de intervenţie au sesizat că o persoană a tras draperiile la ferestrele locuinţei. Poliţiştii şi pompierii au decis să intre cu forţa în imobil, având în vedere că nimeni nu le-a deschis. După ce au spart uşa, echipajele de intervenţie au fost izbite de un miros insuportabil. Într-una dintre camere a fost descoperit cadavrul bărbatului de 69 de ani, acoperit cu o pătură. 

Soţia acestuia s-a încuiat într-o altă cameră şi, într-o primă fază, a refuzat să colaboreze cu membrii echipajelor de intervenţie, ea afirmând că nu doreşte să fie dusă la medicul psihiatru.

La o primă examinare a cadavrului, poliţiştii nu au reuşit să stabilească dacă se identifică sau nu urme de violenţă, având în vedere că se afla în stare de putrefacţie. Cadavrul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Medicină Legală, în vedere efectuării necropsiei, în urma căreia se vor stabili cauzele decesului.

Soţia defunctului a fost preluată de echipajul de la Ambulanţă şi transportată la Secţia Psihiatrie a spitalului din Huşi.

Apropiaţii celor doi soţi, susţin că „familia era una excepţională”. De ceva timp soţia fusese diagnosticată cu o afecţiune psihică, iar cel care se ocupa ca ea să-şi ia tratamentul era soţul. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite