Casa Româno-Chineză are filială la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oaspeţii au avut numai cuvinte de laudă la adresa judeţului Vaslui FOTO: adevarul
Oaspeţii au avut numai cuvinte de laudă la adresa judeţului Vaslui FOTO: adevarul

Începând de astăzi, Casa Româno-Chineză are filială şi la Vaslui, iar preşedintele acesteia va fi Ionel Ştefănică Armeanu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Evenimentul, iniţiat de preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui, Ionel Constantin, s-a desfăşurat în prezenţa lui Li Ming, consul politic al Ambasadei Republicii chineze la Bucureşti şi a lui Gabriel Ghelmegeanu, vicepreşedintele Casei Româno-Chineze.

Organizaţia are rolul de a mobiliza cât mai mulţi oameni de afaceri sau din alte domenii de activitate, persoane juridice sau organizaţii neguvernamentale, pentru a pune în practică proiecte menite să relanseze economia unui judeţ care este considerat a fi unul dintre cele mai sărace din ţară.

„Este un demers pentru o oarecare dezmorţire atât pentru economie, cât şi pe plan politic. În acest fel putem să ne facem cât mai mulţi prieteni chinezi şi, de ce nu, oameni de afaceri din această ţară care să investească pe meleagurile noastre“, a declarat Ionel Ştefănică armeanu, preşedintele CCIA Vaslui.

„Misiunea noastră este aceea de a pune elemente noi într-o colaborare mai veche. Dorinţa noastră este aceea ca oamenii de afaceri să investească şi în alte state, cum ar fi China. Avem datoria de a intensifica relaţiile de prietenie, de afaceri şi politice, pentru un succes reciproc“, a precizat Li Ming, consulul politic al Ambasadei Republicii chineze la Bucureşti.

La eveniment au mai luat parte şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, oameni politici, autorităţi locale şi judeţene, dar şi şefi ale unor  instituţii ale statului. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite