Cadou pentru dr. Vasiliu de ziua lui: înlocuit din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chirurgul bârlădean Vasile Vasiliu, care în ultimii 12 ani a fost şeful secţiei Chirurgie, va fi înlocuit din funcţie chiar în ziua când împlineşte 65 de ani

Doctorul Vasile Vasiliu împlineşte pe 27 noiembrie 65 de ani. Chiar de ziua lui va trebui să predea frâiele secţiei pe care o conduce colegului său, dr. Georgel Oanea.

Potrivit legislaţiei în vigoare, medicii pot profesa şi după vârsta limită de pensionare dar nu mai pot deţine funcţii de conducere. Încă de la începutul săptămânii a fost semnată actul prin care este numit noul şef. “Doctorul Georgel Oanea va ocupa funcţia în interimat pentru o perioadă de şase luni. Vom organiza concurs pentru ocuparea funcţiei în acest interval”, a precizat dr. Gabriela daniş, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgenţă Bârlad.

Dr. Oanea Georgel a absolvit UMF Gr. T. Popa Iaşi; activează ca medic în Bârlad din 1981; 1992 – 1995 secundariat la Bucureşti; din 1995 medic specialist chirugie generală; din 2001 medic primar chirurg. Competenţe : chirugie laparoscopică, endoscopie diagnostică.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite