BMW furat din Italia, depistat la Vama Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat, acum două seri, în Punctul de Trecere al Frontierei (PTF) Albiţa, un autoturism marca BMW care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia de câteva zile.

Cel care îl conducea era un bărbat de cetăţenie română, în vârstă de 30 de ani, care dorea să meargă în Republica Moldova.

În urma verificărilor suplimentare făcute în Biroul Sirene, oamenii legii au aflat că BMW-ul figura în bazele de date ca fiind furat în ziua de 18 ianuarie 2012.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că nu el este proprietarul maşinii, ci doar o transporta, în baza unei procuri notariale, unui basarabean, presupusul proprietar de drept.

„Poliţiştii de frontieră vasluieni i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar ieri a fost prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă", ne-a declarat Irina Gheucă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Vaslui.

Autoturismul,  în valoare de 65.000 de lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor şi introdus în parcul auto de la sediul STPF Vaslui până la recuperarea acestuia de către proprietar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite