Bătrână spulberată de un autoturism peste drum de Spitalul Bârlad. Tânărul care a lovit-o în plin mergea cu spatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani s-a căpătat cu un dosar penal după ce miercuri după-amiaza a spulberat o bătrână care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis

Accidentul a avut loc miercuri după-amaiaza la câţiva paşi distanţă de poarta Spitalului Municipal de Urgenţă Bârlad. Un tânăr de 21 de ani, din comuna Alexandru Vlahuţă, a executat manevra de mers cu spatele fără să se asigure corespunzător. În acel moment, o bătrână de 87 de ani se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. Maşina a lovit-o cu atâta putere încât trupul bătrânei a fost aruncat la distanţă de câţiva metri. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral grav cu hemoragie abundentă. Medicii bârlădeni urmau să stabilească dacă aceasta rezistă transferului către Neurochirugie Iaşi.

"Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a spus Loredana David, respinsabil mass-media în carul IPJ Vaslui.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite