Basarabean prins cu un permis de conducere fals. L-a cumpărat cu 10 euro

0
0
politia de frontiera pasaport fals

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Albiţa au depistat la controlul de frontieră un cetăţean care nu deţinea permis de conducere valabil pentru autoturismul  pe care îl conducea.

Moldoveanul în vârstă de 40 de ani s-a prezentat în vamă, conducând un  autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Lituania. Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere  prezentat la control, poliţişti de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document  autentic, fiind fals total. În urma verificărilor prin Centrul Comun de Contact Galaţi a rezultat faptul că basarabeanul nu deţine un permis de conducere valabil pentru nici o categorie. Pus în faţa faptului împlinit, acesta a  declarat poliţiştilor că permisul în cauză l-a obţinut  prin intermediul unei persoane a carei identitate nu o cunoaste, în schimbul  sumei de 10 euro.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  uz de fals, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Citeste si:

 Descinderi la Primăria Vaslui. Procurorii vizează o reţea care le facilita moldovenilor obţinerea cetăţeniei române

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri