Bărbat înecat în râul Bârlad, găsit după miezul nopţii de pompieri, după trei ore de căutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost găsit înecat după trei ore de căutări FOTO Arhivă
Bărbatul a fost găsit înecat după trei ore de căutări FOTO Arhivă

Detaşamentul de pompieri Bârlad  a răspuns unei solicitării în localitatea vasluiană Simila, comuna Zorleni, în cursul serii de miercuri, 28 octombrie. După trei ore de căutări a fost găsit cadavrul unui pescar amator

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 22.00. Un bărbat a semnalat că tatăl său de 64 ani a plecat la pescuit în cursul zilei şi nu s-a mai întors acasă. Pompierii bârlădeni s-au deplasat la faţa locului cu un autocamion de intervenţie şi o barcă pneumatică pentru căutarea şi salvarea persoanei despre care se presupunea că s-a înecat în râul Bârlad.

„După trei ore de căutare, bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost găsit înecat, la 2 km distanţă faţă de obiectele acestuia, respectiv o bicicletă şi diverse materiale pentru pescuit. Cei nouă pompieri militari care au participat la misiunea de căutare, sub comanda comandantului Detaşamentului de pompieri Bârlad, au căutat atât de-a lungul malurilor precum şi pe albia râului cu o barcă pnenumatică, în ciuda vizibilităţii reduse din cauza nopţii şi necunoaştere cu exactitate a locului unde s-a înecat, au reuşit găsirea persoanei dispărute în mai puţin de trei ore”, a precizat slt Ionel Roşu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Bărbatul a fost identificat în persoana lui Aurel Grecea (64 ani), din Simila. În cauză a fost dispusă necropsia medico-legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite