Balint a renunţat la banca tehnică  a echipei FC Vaslui: „Nu pot să fac performanţă cu această echipă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănuiala conform căreia antrenorul Gabi Balint vrea să renunţe la banca tehnică a Vasluiului s-a adeverit. În cursul zilei de astăzi, tehnicianul şi-a reziliat contractul cu formaţia patronată de Adrian Porumboiu.

Aşa cum a scris, astăzi, adevarul.ro, Gabi Balint s-a ţinut de cuvânt şi a cerut rezilierea contractului cu FC Vaslui. La o ultimă întâlnire pe care a avut-o cu jucătorii în cursul acestei zile, Balint le-a spus că va părăsi echipa, deoarece nu poate accepta decizia luată de conducerea clubului de a-l demite pe secundul Iosif Rotariu. 

„A spus că cei din conducerea clubului nu vor să facă performanţă. A reclamat faptul că şefii clubului nu vor să facă transferuri care să îl ajute să se bată pentru podium. Cea mai mare durere a fost, însă, despărţirea de Rotariu“, ne-au confirmat surse din vestiarul echipei. 

Gabi Balint fusese numit în funcţia de antrenor principal al Vasluiului în luna aprilie şi mai avea contract încă un sezon cu gruparea care a terminat pe locul cinci în ultimul sezon al Ligii I.

Citeşte şi:

FC Vaslui a rămas fără antrenori? Gabi Balint vrea să plece, după ce Iosif Rotariu a fost demis de pe banca tehnică

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite