Autorul jafului de la casa de amanet, de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au luat amprente de la Casa de Amanet
Criminaliştii au luat amprente de la Casa de Amanet

Poliţiştii sunt în continuare în căutarea bărbatului care, în urmă cu o săptămână, a jefuit cu un cuţit o casă de amanet amplasată la câţiva paşi de Prefectura Vaslui.

Deşi poliţiştii au reuşit să stabilească semnalmentele suspectului, după ce acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin, bărbatul este în continuare de negăsit. Mai mult, potrivit unor surse juridice, oamenii legii fac verificări şi în anturajul patronilor magazinului, dar şi a angajaţilor, bănuindu-se că tâlharul a acţionat la pont, din moment ce la casa de amanet se primise marfă cu doar o zi înainte.

Vezi aici filmul jafului

Organele de anchetă desfăşoară în continuare acţiuni specifice pentru identificarea autorului, fiind luate declaraţii atât de la vânzătoare, cât şi la o serie de martori de la magazinele şi instituţiile din zonă. Valoarea bijuteriilor care au fost furate depăşeşte 20.000 de lei, urmând a fi efectuat un inventar de către proprietarul magazinului pentru a se stabili valoarea exactă a pagubei", a declarat Mihaela Ştraub, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite