Accident de muncă la una din firmele lui Adrian Porumboiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul din Bârlad al SC Comcereal SA, societate ce aparţine lui Adrian Porumboiu
Sediul din Bârlad al SC Comcereal SA, societate ce aparţine lui Adrian Porumboiu

Ieri, un angajat al unei baze de recepţii din Bârlad, care aparţine omului de afaceri Adrian Porumboiu, a ajuns la spital după ce a căzut de pe o scară de la peste doi metri înălţime.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului. Viorel Ionescu, în vârstă de 57 de ani, avea în atribuţii să manipuleze cerealele şi, în timpul programului de lucru, s-a urcat pe o scară pentru a ajunge la terasa unei clădiri.

Din cauza unei clipe de neatenţie, muncitorul a alunecat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri. Incidentul a fost anunţat prin 112 victima a fost transportată la Spitalul „Elena Beldiman" din localitate, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi fractură de coastă.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale care vor stabili împrejurările în care s-a produs accidentul", a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Cazul a intrat şi în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui care a deschis o anchetă.

„Dosarul de cercetare o să-l facă angajatorul, nefiind vorba despre un accident care s-a soldat cu deces sau invaliditate evidentă. Angajatorul ne-a transmis că intenţionează să-l transfere pe muncitor la Iaşi în vederea efectuării de investigaţii medicale suplimentare", a declarat Aniela Adimi, inspector şef la ITM Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite