Accident cu două victime în zona Profil II. Un şofer din Zorleni a intrat într-o maşină care oprise să dea prioritate unui pieton FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina şoferului neatent a suferit avarii FOTO Sabina Ghiorghe
Maşina şoferului neatent a suferit avarii FOTO Sabina Ghiorghe

Două persoane au ajuns la joi dimineaţă Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad după ce maşina în care se aflau a fost izbită din spate de un alt autoturism

Accidentul a avut loc joi, 2 iunie, în jurul orei 10 dimineaţa, în zona Profil II (profesionala). Un autoturism Cielo, condus de un bărbat de 40 de ani, din Zorleni, ce circula din centrul Bârladului către Vaslui a intrat în coliziune cu autoturismul care rula în faţa sa. Prima maşină a oprit pentru a da prioritate unui pieton. Cum şoferul autoturismului Cielo nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina aflată în faţă, a intrat în aceasta. În urma impactului, şoferul şi pasagera din dreapta au suferit vătămări corporale.

Victimele, un bărbat de 38 ani (şoferul) şi o femeie de 42 ani, au fost transportate la Spitalul Municipald e Urgenţă Bârlad, fiind conştiente. Bărbatul a fost diagnosticat cu o contuzie toraco-abdominală. Femeia este în evalurăi medicale, fiind suspectat un traumatism cranio-cerebral. Amândoi sunt din Bârlad.

"Şoferii au fost testaţi cu etilotestul, rezulatul fiind negativ în amebele cazuri. A fost întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a spus Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Timp de mai multe zeci de minute, traficul a fost direcţionat pe celălalt sens de mers.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri