Un urmărit internaţional prins de poliţie fiindcă nu avea bilet de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani din comuna Pârjol (judeţul Bacău), urmărit naţional, a ajuns în arestul IPJ Mehedinţi după ce a fost prins vineri de poliţiştii de la Transporturi Feroviare, în Gara Orşova, unde fusese dat jos dintr-un tren pentru că nu avea bilet. Pe numele său era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de şase luni la regimul armelor.

Tânărul voia să ajungă la Bucureşti şi s-a urcat fără bilet într-un tren din Timişoara.Ulterior, în Staţia Căi Ferate Orşova a fost dat jos de controlor întrucât a fost prins fără bilet.

În timp ce aştepta în gară un alt tren care să îl ducă până la Bucureşti a fost legitimat de poliţiştii de la Transporturi Feroviare, iar în momentul în care datele i-au fost introduse în baza de date s-a depistat faptul că era urmărit naţional şi internaţional pentru executarea unei pedeapse de şase luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor, în urma unor percheziţii, poliţiştii găsind la domciliul său, o armă cu aer comprimat pentru care nu avea acte.

« Poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Orşova din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Mehedinţi, al  Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova au depistat în Staţia Căi Ferate Orşova pe B.A., de 22 ani, din comuna Pîrjol, judeţul Bacău, urmărit atât la nivel naţional cât şi internaţional de către Inspectoratul de Poliţie Bacău, din data de 25.02.2013, posedând mandat de executare a pedepesei cu închisoarea pentru o perioadă de 6 luni, pentru comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor », a precizat Roxana Vişan de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi.

Cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J Mehedinţi.

Citiţi şi:

Bătrân de 77 de ani prins în timp ce fura carburanţi dintr-o parcare în Turnu Severin
 

 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite